Живко Тодоров получи подкрепата на КНСБ – Стара Загора за втори кметски мандат

STZAGORA.NET
*
КНСБ в Стара Загора застава зад кандидатурата на Живко Тодоров за втори кметски мандат. Това стана ясно след среща между него и представители на синдиката.

Декларацията е подписана от Иванка Данаилова, председател на областната структура на КНСБ в Стара Загора. В нея се казва: „Живко Тодоров олицетворява вижданията ни за динамично и ефективно управление на общината. Мотивите за това решение са: стартиране на мащабни проекти, които създават условия за модернизиране на градската среда и нови инвестиции за бизнеса; видима промяна на общинския център и превръщането на Стара Загора в модерен европейски град за трудова и житейска реализация; осъществихме успешно социално партньорство чрез ефективен диалог… “.

„В листата на ГЕРБ за общински съветници има двама представители на КНСБ – д-р Таня Перчемлиева и Петя Копанова“, подчерта Живко Тодоров. „Те са доказани специалисти в своята област и съм убеден, че ще оправдаят очакванията ни. С КНСБ винаги сме намирали конструктивни решения на различни въпроси и се надявам този добър диалог да продължи в бъдеще. През изминалия мандат бе свършена много работа в сферите на образованието, здравеопазването. Има още какво да се направи за социалните дейности и културните среди“, отбеляза Живко Тодоров.

Той подчерта, че общината е финансово стабилна, с добър кредитен рейтинг. „Наследените от миналите мандати кредити, за близо 7 млн. лв., бяха изплатени и очакванията ни са приходите на общината да нарастват през следващите години. С помощта и на европейските средства ще вървим смело напред, за да бъдат градът и общината проспериращи“.

„Считаме, че позицията ни е почтена и принципна и ще намери подкрепа в голяма част от гражданите, искрено загрижени за доброто бъдеще на Община Стара Загора. Вярваме, че Живко Тодоров ще продължи добрия модел на управление, наложен през предходния управленски мандат“, се казва още в декларацията.

На срещата присъстваха представители на синдикалните организации на учебните, здравните и социални заведения, културните институции и научните среди на Тракийски Университет, ВиК, „Български пощи“, миньорите от „Мини Марица-изток“, енергетиците от ТЕЦ „Марица Изток 2“, „Брикел“ и др.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн