ПП АБВ събира на работна среща бившите кметове на Стара Загора с днешните кандидати за поста

STZAGORA.NET
*
ПП АБВ – Стара Загора подготвя работна среща, в която на едно място ще се съберат за обмяна на мнения и идеи кандидат-кметовете в местните избори на 25 октомври 2015 г. и кметовете, управлявали Стара Загора в предишни мандати.

“Убеден съм, че можем да обединим опита от годините и новите идеи, да обсъдим и заедно да намерим най-добрите решения за подобряване на визията на общината и живота на съгражданите ни. Защото общината – това са хората, а не партиите. Разумните идеи нямат цвят, те могат да бъдат подкрепени от всички в бъдещия Общински съвет и да станат част от управленската програма. Вярвам, че можем да бъдем добър пример за политическа етика и толерантност и да покажем, че наистина сме готови да работим ЗА СТАРА ЗАГОРА!” – се казва в изпратената до участниците в предстоящата среща покана от името на Илия Златев – кандидата за кмет на Общината, издигнат от ПП АБВ.

Срещата е насрочена за 10.00 часа на 2 октомври 2015 г. (петък) в малката зала на ресторант „Верея”.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн