Над 30 футболни отбора влизат в надпревара за Купата на ГЕРБ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Футболният турнир на МГЕРБ – Стара Загора и тази година ще събере десетки отбори, които ще влязат в битка за Купата на ПП ГЕРБ. 32 тима бяха изтеглени в жребий, който определи реда и съперниците по време на двата дни от шампионата за непрофесионалисти.

Единственото условие към кандидат-шампионите бе да не са картотекирани през последния сезон като професионални играчи. Те ще играят по познатите правила на турнирите на малки вратички – един мач е 30 минути – две полувремена по 15 минути и 5-минутна почивка между тях.

Стартът на футболните срещи ще бъде на 26 септември (събота) от 9.00 часа. В 11.00 часа ще бъде официалното откриване на турнира, в което ще се включи кандидатът за кмет на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров, както и кандидатите за общински съветници.

Двудневният традиционен спортен празник отново събира стотици фенове на футбола на помощното игрище с изкуствена настилка над стадион „Берое“. Наградите за най-добрите футболисти сред аматьорите ще бъдат раздадени на 27 септември (неделя), а за публиката има подготвени специални забавни игри с атрактивни изненади, специално от екипа на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн