ГЕРБ в Стара Загора представи листата си за общински съветници

STZAGORA.NET
*
Листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора е най-младата. От 51 кандидати 20 са под 31 години. Това каза по време на пресконференция организационният секретар на партията Николай Диков. „През последните четири години, по време на мандата на кмета Живко Тодоров, категорично доказахме, че младостта не е порок, напротив – младите са носители на енергията и волята за промяна“ – заяви той.

В листата на ГЕРБ в Стара Загора има доказани специалисти от всички сфери – лекари, учители, икономисти, финансисти, строителни инженери, юристи и др., подчерта общинският председател Емил Христов. „Най-младият в листата е 25-годишният Желязко Атанасов, а най-възрастният арх. Иван Райнов. ГЕРБ издига кандидати за кметове в 35 населени места от общината и подкрепя двама независими – в селата Еленино и Маджерито. Целта ни е да имаме повече кметове в селата от общината, отколкото досега, за да може ГЕРБ да провежда реална политика в полза на жителите им. За Общинския съвет целта ни е да имаме достатъчно общински съветници, които да подкрепят политиката на кмета Живко Тодоров и партия ГЕРБ“ – каза Емил Христов.

Той допълни, че ГЕРБ ще води, както винаги досега, позитивна предизборна кампания. „Виждаме обаче, че политическите ни опоненти в Стара Загора са достатъчно изнервени. Общинският лидер на БСП Валентина Бонева дава едно много лошо начало на тона на кампанията. Това е въпрос на морал и лидерство. Категоричен съм, че не това е начинът да се водят смислени спорове и ГЕРБ в Стара Загора няма да се подаде на подобни провокации“ – заяви Емил Христов.

На 25 септември (петък), от 18.00 ч., в новопостроената общинска спортна зала „Иван Вазов“ ще се състои официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в Стара Загора с представяне на всички кандидати за кметове и общински съветници.

Емил Христов показа снимка на колата с нарязани гуми на функционер на БСП - случай, около който от лявата партия на 20 септември неочаквано и без разумно обяснение споменаха и неговото име. Поводът - ден по-рано председателят на Общинския съвет в Стара Загора и общински лидер на ПП ГЕРБ е участвал в програмата на местна телевизия в една и съща сутрин със собственика на возилото, макар че двамата дори не са се засекли едновременно в студиото, в което са представили предизборни приоритети. Някои медии обаче преиначиха грубо действителността, като писаха, че Емил Христов и БСП-функционерът били участвали в телевизионен диспут. Според показаните снимки въпросната кола се оказа катастрофирала, не в движение и оставена на улицата да чака по-добри времена. Но историята с гумите й кой знае защо подтикна БСП към абсурдни интерпретации, нехарактерни за улегнали и отдавна утвърдени формации на родната политическа арена.

Листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници е следната:

1. Eмил Mapинoв Xpиcтoв
2. Hикoлaй Cтeфaнoв Дикoв
3. Mилeнa Ивaнoвa Cтoянoвa-Жeлeвa
4. Paдocтин Paдocлaвoв Taнeв
5. Дapинa Hикoлoвa Гaйдapoвa
6. Paдocлaв Cлaвчeв Taнeв
7. Heли Ивaнoвa Kaлнeвa-Mитeвa
8. Диян Cтaнимиpoв Димитpoв
9. Taньo Бpaйкoв Taнeв
10. Плaмeн Teнeв Pyceв
11. Пeтя Xpиcтoвa Koпaнoвa
12. Ивaн Гaнчeв Beлeв
13. Kpeмeнa Гeopгиeвa Maндaджиeвa
14. Дaниeл Гeopгиeв Bълчeв
15. Cтeфaн Aнкoв Гeopгиeв
16. Xpиcтo Пeнчeв Бoнeв
17. Hикoлaй Baлepиeв Hикoлoв
18. Cвeтлaнa Cтoйнoвa Ивaнoвa
19. Aнгeл Бopиcлaвoв Филипoв
20. Xpиcтo Teнeв Heдялкoв
21. Pyмянa Лaлeвa Пpиcaдaшкa
22. Пeткo Heдялкoв Пeткoв
23. Ивaн Дянкoв Дянкoв
24. Гoчo Янчeв Kapaгьoзoв
25. Mapиян Гeopгиeв Димитpoв
26. Hинa Гaнчeвa Жeлязкoвa
27. Taня Илиeвa Пepчeмлиeвa
28. Живкo Бoнчeв Жeлeв
29. Mимa Maлчeвa Гeopгиeвa
30. Bлaдиcлaв Ивaнoв Kиpилoв
31. Mиpocлaв Плaмeнoв Чoбaнoв
32. Cтaнимиp Плaмeнoв Cтoйчeв
33. Динкo Taнeв Mиxaйлoв
34. Cтaниcлaв Ивaнoв Cтoянoв
35. Ивaн Mиpчeв Paйнoв
36. Cнeжaнa Taнeвa Taнeвa
37. Димo Koлeв Димитpoв
38. Злaткo Cтaйкoв Taнeв
39. Дecиcлaвa Ивaнoвa Haнeвa
40. Bacил Koнcтaнтинoв Kocтoв
41. Жeлязкo Дpaгoмиpoв Aтaнacoв
42. Teньo Toнeв Teнeв
43. Димo Пeнeв Димитpoв
44. Kpacимиpa Гeopгиeвa Kънeвa
45. Пeтъp Maгдaлeнoв Cимeoнoв
46. Дoбpин Гeopгиeв Янкoв
47. Яниcлaв Гeopгиeв Димитpoв
48. Ивeлин Kиpилoв Mитpeв
49. Aнeлия Aceнoвa Aceнoвa
50. Bиктop Bacилeв Дpaгoлoв
51. Бoнкa Eмилoвa Пeткoвa
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн