След 30 години град Крън смени дупката на центъра с красив и просторен парк

STZAGORA.NET
*
Паркът бе открит от кмета на Общината Галина Стоянова и кмета на Крън Теменужка Люцканова
*
Дупката, която грозеше центъра на град Крън повече от 30 години, вече е красив и просторен парк. На 17-ти септември, деня на Вяра, Надежда и Любов, лентата на новия парк прерязаха кметът Галина Стоянова, заедно с евродепутата Ева Паунова и председателя на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, както и кметът на най младия град в България Теменужка Люцканова.

Паркът е изграден на площ от 3 декара и е реализиран от Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2015 г. Изграждането му струва 44 хиляди лева. В парка има 12 пейки, фонтан, 4 уреда за фитнес, видео наблюдение, подземни комуникации, 200 декоративни рози, 6 розови дървета, самостоятелна система за поливане.

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова пожела на крънчани да ги топли вярата, надеждата и любовта. „Това място тук от една 30-годишна дупка се превърна в красив парк и заслугата за това е на кмета Теменужка Люцканова, която се грижи с много обич за Крън” – сподели пред гостите на събитието Стоянова.

Водосвет за здраве отслужи казанлъшкият свещеник отец Константин, а кметът на град Крън Теменужка Люцканова приветства жителите на своя град и ги призова да пазят и обичат новата си придобивка.
Паркът в Крън ще носи името „Вяра, Надежда и Любов”. На официалното откриване присъстваха още заместник-кметът Лилия Цонкова, секретарят на Община Казанлък Иванка Иванова, общински съветници и граждани.

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн