Ще се проведат консултации за определяне състава на СИК в община Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 16.09.2015 г. (сряда) от 10.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведат консултации за определяне състава на секционните избирателни комисии на територията на община Стара Загора, за произвеждане на избори за общински съветници и кметове, и за национален референдум на 25 октомври 2015 г.

Поканата на кмета Живко Тодоров е към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции от партии в 43-то Народно събрание – „ГЕРБ”, „ДПС“, „Атака”, „БСП Лява България“, „Реформаторски блок“, „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, „България без цензура“ и „АБВ“.

Образувани са 208 избирателни секции, от които 203 общи и 5 допълнителни, в т.ч. подвижна СИК. Утвърдени са 158 СИК със състав от 9 (девет) членове и 50 СИК със състав от 7 (седем) членове. Ръководството на СИК се състои от председател, заместник-председател и секретар, които не могат да бъдат от една и съща партия или коалиция.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн