Ева Паунова: Промяната в Казанлък, благодарение на успешното усвояване на европейски средства, е видна още от входа на града

STZAGORA.NET
*
Евродепутатът Ева Паунова беше днес в Казанлък
*
Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Паунова посети днес Града на розите и заедно с кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, проведоха среща с ръководството на една от водещите фирми в региона за производство на електроапаратура – „Никдим“ ЕООД, а по-късно посетиха и дневните центрове за деца и възрастни хора с увреждания.

„Казанлък стои уверено на картата на България и се развива с такъв устрем, че още при входа на града промяната, благодарение на успешното усвояване на европейски средства, е видна. Над 109 млн. лв. безвъзмездни европейски средства са вложени за изпълнението на европейски проекти. Това е ясен знак за ефективно работеща администрация, което непременно е в полза на местния бизнес. Тук има работещ бизнес с динамично работещи предприятия, доказателство за което е и най-ниската безработица в цялата старозагорска област“ – заяви Ева Паунова по време на посещението си в Казанлък.

Кметът Галина Стоянова представи пред евродепутата и отчет за изпълнението на програмата за управление на Община Казанлък 2011-2015 г., като подчерта, че освен успешното усвояване на европейски средства, много важна дейност, по която общината работи през последните години, е и подготовката за новия програмен период – в работна фаза са готови 35 инвестиционни проекта, с които общината да кандидатства по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн