Досегашните кметове на Опан, Гурково и Николаево – отново издигнати от БСП за предстоящите местни избори

STZAGORA.NET
*

Стоян Бонев

Минчо Чавдаров

Косьо Косев

Инж. Минчо Чавдаров е кандидатът за кмет на община Опан, решиха единодушно делегатите на 4-тото заседание на 19-та конференция на социалистите и определиха кандидати за кметове на осем кметства. Изтичащият мандат е четвърти за Чавдаров. Ефективното използване на техническата и социалната инфраструктура, управлението на проекти и развитие на местните партньорства са сред приоритетите на кандидат-кмета за пети мандат. Председателят на социалистите в Опан Румяна Динева ще е водач на листа с 11 кандидати за общински съветници, гласуваха още социалистите.

Кандидатурата на досегашния кмет Стоян Бонев за четвърти мандат бе гласувана също единодушно от социалистите в Гурково. По думите им Бонев е променил значително облика на подбалканския град през последните години и си е заслужил номинацията. Председателят на БСП-Гурково Иванка Димитрова бе утвърдена за водач на листата на левицата. Конференцията обсъди и кандидати за кметове на кметства.

В Николаево кандидатът на социалистите за трети мандат да е досегашният кмет Косьо Косев, реши общинската конференция на БСП. Той ще бъде и водач на листата с общински съветници. Делегатите обсъдиха и програма за честването на Девети септември. Заседанието започна с минута мълчание в памет на починалата Петя Гангалова, която дълги години бе зам.-кмет на община Николаево.

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн