Мнения след мача с “Брьондби”. Хубчев: Загубихме от статично положение

STZAGORA.NET
*
Петър Хубчев: „Загубихме от статично положение“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори след загубата с 0:1 от „Брьондби“ пред медиите. Вижте какво бе неговото мнение за срещата, цитирано от beroe.bg:

„Според мен това, което бяхме начертали и искахме тактически се получи през почти целия мач. Знаехме, че ще имаме доста проблеми при статични положения. За мое голямо съжаление точно така се получи. От друга страна трябва да признаем превъзходството на „Брьондби“. Бяха по-добри през целия мач. Само че има и това, че не винаги по-добрия побеждава. Можехме да се поздравим и ние с по-добър резултат, но за съжаление загубихме от статично положение“ – обобщи мача Хубчев.

„Реалисти хора сме, много са ни малки шансовете, но за тези шансове ще говорим след неделя. Сега имаме друг, по-важен мач“ – коментира той.

„За смяната на Мапуку така сме решили. Физически отпада. Аз даже му казах на него – върши страшно много работа, което досега не е правил, но няма как да изкара цял мач. Това поне е голяма крачка при него специално“ – обясни специалистът.

„Бих казал, че ни надиграха. Не беше такава голяма разликата за мен. Не гледам толкова противника, но като цяло бяха малко по-добрия отбор от нас.“ – каза още той.

„Ще коментираме с футболистите, но такива фаулове каквито искаха при гола в Европа трудно ще ти дадат.“ – допълни наставника.

„Разбирам желанието да коментираме реванша, но повярвайте ми, два пъти по-важен мач имаме в неделя. Разбира се, че при тоя резултат трябва да помислим за по-голям риск.“ – каза още Хубчев.

„Надявам се загубата да не се отрази. Ние тази дума „вдигане“ не я употребяваме въобще. Мисля, че по начина по който се държахме не трябва толкова много да се срамуваме от това, че сме загубили от „Брьондби“. По-скоро ще извадим нещо позитивно от този мач, което да ни помогне за неделя. Аз лично мисля, че няма да се отрази загубата освен чисто физически.“ – допълни той.

„Ваше е мнението за това, че атаката е слаба. Няма да го коментирам.“ – завърши специалистът.

Макенджиев: „Играхме като равен с равен“

Вратарят Благой Макенджиев сподели пред beroe.tv мнението си след мача с „Брьондби“. Вижте какво каза той.

„Може би не ни достигна малко опит в този мач. Играхме като равен с равен с доста добър отбор като „Брьондби“. Тактически стояхме много добре. Отговорихме на тяхната сила и се представихме доста добре“ – каза Макенджиев.

„Не знам. Гледах топката, а не дали има нарушение или не при гола. Не мога да коментирам“ – обясни той.

Делев: „Изиграхме тактически правилно мача“

Голмайсторът на Лига Европа до момента Спас Делев говори пред beroe.tv след мача с „Брьондби“. Вижте какво сподели той пред камерата.

– Като че ли имаше притеснение от съперника?
– Не. Не е имало притеснение. Излязохме и дадохме всичко от себе си. Виждате, че от едно статично положение получихме гол.

– Играхте доста стабилно целия мач. Какво се случи в тази ключова 85-та минута, за да падне това попадение?
– Мисля, че стояхме добре през целия мач. Тактически изиграхме мача правилно. Миг разконцентриране и успяха да ни вкарат гол.

– По-малкото опит ли ви попречи да спечелите този двубой?
– Не мисля, че е по-малко опит. Не знам. Надявам се другия мач да се представим по-добре. Ще излезем ние да вкараме гол там.

– Ти как видя гола на гостите. Като че ли имаше нарушение срещу Георги Божилов в ситуацията?
– След като съдията не го е отсъдил, значи няма. Това е негово мнение и колкото и да ме ни се иска, че не е отсъдил нарушение, това е видял. Не можем да върнем времето назад.

– Доста добре ни затваряха датчаните. Малко положения имахме като пространства и ти, и Неманя Милисавлевич. На какво го отдаваш?
– Аз мисля, че и те нямаха много пространства за тях.

– Колко по-лесна щеше да е задачата, ако този мач беше завършил 0:0?
– Ако беше 0:0 щеше да е по-добре, отколкото в момента. Това е. Сега мислим за мача с „Монтана“ в неделя, защото ни е много важен. След това ще мислим пак за „Брьондби“.

– Приемате ли ролята на фаворит в родното първенство?
– Не знам. Излизаме всеки мач и даваме всичко от себе си. Ще се борим и се надявам така да продължава.

– Как се чувстваш в Стара Загора?
– Много добре. Всичко е супер, и колективът.

– Получи похвали от треньора на датчаните за предните два мача най-вече. Това ласкае ли те?
– Това може само да ме радва. Ще дам всичко от себе си за колектива и „Берое“ като цяло, и да побеждаваме.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн