Официално бе даден старт на новия казанлъшки сайт „За Казанлък“

STZAGORA.NET
*

„Обективната журналистика си има нов дом“ – това е мотото, под което вече излиза новият казанлъшки информационен сайт zakazanlak.bg. Мениджър на сайта е журналистката Деляна Бобева. Зад начинанието стоят управителят на фирма за уеб дизайн Михаил Братов, много приятели и съмишленици, сподели Деляна Бобева. По време на официалното откриване днес тя каза още, че името на сайта е специално избрано „ЗА Казанлък“, защото нейната идея е новините да бъдат „ЗА“ развитието и успехите на Казанлък, а не „Против“.

От името на кмета на община Казанлък Галина Стоянова пожелания за успехи на новото електронно издание, за обективност и позитивизъм поднесе началник-отдел „Култура и туризъм“ Сребра Касева.

Поздравления поднесоха изпълнителният директор на „Арсенал 2000“ Христо Ибушев и представителите на „Експерти за Казанлък“ Янко Запрянов и Владимир Чучумишев, които подариха на екипа икона на „Св. Георги Победоносец“.

Водосвет за здраве и благополучие в начинанието отслужиха казанлъшките свещеници отец Иван и отец Николай.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн