Първата тренировка на “Берое” ще е на 15 юни, следват две контроли

STZAGORA.NET
*
“Берое” ще стартира своята подготовка за сезон 2015/16 г. на 15 юни. Първото занимание е насрочено за 18:30 ч. на тренировъчното игрище от комплекс “Берое”. Лятната подготовка на тима ще се проведе изцяло в Стара Загора. Беройци ще изиграят две контролни срещи преди старта на официалните двубои. Съперник в първата ще бъде тимът на “Локомотив” (Горна Оряховица), а двубоят ще се проведе на 20 юни. Четири дни по-късно (24 юни) ще се изиграе и втората контрола – срещу “Дунав” (Русе). И двете проверки ще се състоят в Стара Загора.

Преди старта на първата тренировка за сезона пред медиите ще бъдат представени и петте нови попълнения на “Берое” до момента – Стивън Петков, Венелин Филипов, Спас Делев, Георги Божилов и Иван Коконов. Те ще се срещнат с медиите от 17:30 ч. в залата за пресконференции на стадион “Берое”. Веднага след тях пред журналистите ще говори и старши треньорът на тима Петър Хубчев.

Програма за подготовка:

15 юни 2015 г., 18:00 ч, стадион “Берое”
Първа тренировка

20 юни 2015 г.
Контрола с “Локомотив” (Горна Оряховица)

24 юни 2015 г.
Контрола с “Дунав” (Русе)

Програмата може да претърпи изменения, а часовете и стадионите , на които ще се проведат проверките ще бъдат уточнени и обявени допълнително.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн