Честваха 25 години КНСБ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*


*
Областният управител инж. Георги Ранов и зам.-областният управител Мариана Кръстева присъстваха днес на тържественото честване на 25-ата годишнина от създаването на КНСБ и на Регионалния съвет на синдиката в Стара Загора. Гости на събитието бяха президентът на Конфедерацията Пламен Димитров, депутатът Георги Гьоков, кметът на Казанлък Галина Стоянова, лидери на браншови синдикални организации, членове на КНСБ от цялата област.

С приветствие към дългогодишния председател на организацията в Стара Загора Иванка Данаилова и към участниците в тържеството се обърна инж. Ранов.

„Вече 25 години Вашата организация защитава правата на българските труженици и отстоява последователно и непоколебимо демократичните принципи в България. За вас този празник е повод за удовлетворение от постигнатото и доказателство за усилията, които полагате за хората на труда, за техните права и по-добър живот”, каза областният управител и пожела на всички синдикалисти здраве, воля да преодоляват трудностите и професионални успехи.

След приветствията се състоя дискусионен форум на тема „Социален диалог на областно и общинско ниво. Колективно трудово договаряне в публичния и реален сектор”.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн