МЗХ разяснява на земеделските производители за директните плащания – 15 април, Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 15 април 2015 г. (сряда) от 12,00 ч. в конферентната зала на хотел „Мериан палас” – Стара Загора ще се състои среща на МЗХ със земеделските производители от област Стара Загора, която е част от Кампания за директни плащания 2015 г. и има за цел да запознае земеделските производители с начина на кандидатстване, условията, на които следва да отговарят, както и дейностите, които трябва да изпълняват и да спазват, за да получат финансово подпомагане.

На срещата ще присъства зам.-министър Цветан Димитров и експертите на МЗХ Янислав Янчев – Дирекция „Директни плащания“, Стилиян Митев – Дирекция „ПОК“, Златка Възелова и д-р Едита Хюсеин-Томова – Дирекция „Животновъдство“.

Елка БОНЕВА,
Директор на ОД „Земеделие”
Стара Загора
#fevvНапишете коментар


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. Авторите запазват авторските си права върху статиите, като носят пълна отговорност за съдържанието им. Издателят получава неограничени права да предлага и разпространява изданието с публикуваните статии. Издателят не носи отговорност, ако авторите са причинили вреда на трети лица.
Powered by уеб дизайн