Скандал след побой в квартал “Лозенец” завърши с четирима задържани

STZAGORA.NET
*
На 10.04.2015 г., в 18.05 ч., във 02 РУ – Стара Загора е получено съобщение от жена от кв. ”Лозенец” в Стара Загора, че група лица са нападнали нея и сина й и са им нанесли побой. На място са изпратени два екипа на група “Опазване на обществения ред” при 2-ро Районно управление на полицията, които сa установили, че близо до банята в квартала се е събрала голяма група лица, които викат и се карат вследстие на възникнал между тях конфликт.

Служителите предприемат действия за овладяване на конфликта и недопускане на по-сериозно нарушаване на обществения ред.

При предприетите действия един от участниците в конфликта – А.К. на 23 г. от Стара Загора, е оказал съпротива на служителите и е побягнал към вътрешността на кв. “Лозенец”. Същият по-късно е установен и задържан за срок до 24 ч.

За извършеното нарушение на обществения ред за срок до 24 часа са задържани също лицата Ф.Б. на 38 г. от Стара Загора, кв. “Лозенец”, С.Д. на 29 г. от Стара Загора, кв. “Лозенец” и С. Б на 39 г. от Пазарджик.

Във Второ РУ – Стара Загора са образувани 3 досъдебни производства по чл. 325, ал.2 от НК, по чл.130 от НК, и по чл.129, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн