Два дни волейболни срещи за купа „Трети март“ в Стара Загора

STZAGORA.NET


*
Старозагорският волейболен клуб „Верея Волей“ е домакин на международен турнир за момчета до 15 години, а официален старт на събитието днес дадоха зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова и един от най-високите и най-обичани спортисти в България Любо Ганев. Общинската спортна зала „Иван Вазов“ ще е арена за волейбол два дни. За купа „Трети март“ ще дадат всичко от себе си шест отбора.

„Нека в тази прекрасна зала се събират все толкова много млади хора. Поздравявам организаторите от „Верея Волей“ и Община Стара Загора, че мислят за спорта и неговото развитие в града“ – каза високият 210 см волейболист Любо Ганев.

В събота от 17:30 часа мъжкият тим на „Верея Волей“ ще домакинства на отбора на Царево. Те ще изиграят мач от националната волейболна група „А“, зона Югоизточна България.

На официалното откриване на турнира присъстваха още председателят на Общинския съвет в града Емил Христов, Жельо Желев – патрон на спортната проява и председател на управителния съвет на ВК „Верея Волей“, общинският съветник Ангел Филипов, членове на УС на клуба, треньори, бивши и настоящи спортисти.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн