Общинските структури на АБВ в Старозагорско подкрепят председателя на партията Георги Първанов и настояват за промени в ръководството на парламентарната група

STZAGORA.NEТ
Общинските структури на ПП АБВ в Стара Загора, Братя Даскалови, Гурково, Казанлък и Раднево изпратиха до членовете на Националния съвет на ПП АБВ и до народните представители от парламентарната група на партия АБВ своя позиция в подкрепа на председателя на партията Георги Първанов, приета на проведеното вчера, 26 февруари 2015 г., съвместно заседание.

В приетата позиция членовете на общинските структури на АБВ в региона заявяват следното:

1. Одобряват оценката и действията на председателя на ПП АБВ Георги Първанов във връзка с гласуването на ПГ на партията за одобряване на ратификацията на договорите за дълга от 16 млрд. лева.

2. Категорично не приемат оставката на председателя на партията Георги Първанов.

3. Настояват на заседание на Националния съвет на ПП АБВ да бъде поискан персонален вот на доверие за всеки от членовете на Изпълнителния съвет.

4. Настояват Националният съвет на ПП АБВ да предложи промени в ръководството на парламентарната група на партията.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн