Кръгла маса в Стара Загора ще обсъди икономическото партньорство между САЩ и България

STZAGORA.NEТ
Община Стара Загора, Посолството на САЩ в София и Американската търговска камара в България организират Регионална кръгла маса на тема САЩ–България: Икономическо партньорство за повече бизнес възможности.

Кръглата маса ще се проведе на 12 март 2015 г., четвъртък, от 14:00 часа в зала „Петко Р. Славейков” на Община Стара Загора.

Форумът ще засегне актуални за града въпроси, свързани с постигане на модерна и устойчива градска среда за по-висок икономически растеж. Очаква се участие да вземат кметът на Стара Загора, г-н Живко Тодоров, и Н.Пр. Марси Б. Рийс, Посланик на САЩ в България. Покана е отправена и към областния управител, г-н Георги Ранов.

По време на кръглата маса ще се представят услугите и програмите на Търговското представителство на САЩ, които представляват интерес за българските компании, дейността на политико-икономическия отдел и на земеделския отдел, както и условията и процедурите по издаването на американски бизнес визи. Ще бъдат представени анализи на икономическите показатели в региона и вижданията на местните инвеститори.

За регистрация и повече информация – Американска търговска камара, телефон 02/9742 743 или на имейл amcham@amcham.bg. най-късно до 10 март 2015 г. включително.
*

#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн