Кабинетът за неотложна медицинска помощ в Стара Загора е на нов адрес

STZAGORA.NEТ

Кабинетът за неотложна помощ в Стара Загора е на нов адрес, съобщи Радио Стара Загора. От 5 януари прегледите се извършват в бившата сграда на Микробиологичната лаборатория на ул. „Тодор Стоянович“ №15, уточни председателят на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Стара Загора д-р Георги Бакоев.

Мястото е преди двора на Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“, точно преди бариерата, вляво – малката бяла сграда, бившата микробиологична лаборатория  (на снимката). Работното време на неотложния кабинет остава същото – от 19.30 до 7.30 в делнични дни, а в събота, неделя и по празниците има денонощни дежурства.

Договор с неотложния кабинет имат почти 100 общопрактикуващи лекари от Стара Загора.
#

споделяне в социални мрежи

1 коментар on “Кабинетът за неотложна медицинска помощ в Стара Загора е на нов адрес”

  • daneva_1981@abv.bg wrote on 4 април, 2017, 9:06

    Където и да ги преместят тия смешници… все тая.Отивам в 03.00 часа с дете на 1 годинка с температура и цялото трепери.Вратата е заключена… на уж спешен кабинет. Доктора ни преглежда, казва ми че няма температура, а има колики. Нахалната дебелана от регистратурата ме чака да изляза и ми казва че трябва да платя 25 лв за прегледа… и на това ли му викате спешно… по-добре да ги няма тия хрантутници. и за това отношение аз и както всеки плаща здравни осигуровки… смешна работа


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн