Лиляна Павлова ще присъства на откриването на учебната година на Колежа по охрана и сигурност в Стара Загора и на обновена болница в Казанлък

STZAGORA.NET

Лиляна Павлова

На 2 октомври от 9:30 часа водачът на листата за народни представители на ГЕРБ за 27 МИР Стара Загора Лиляна Павлова ще присъства на церемонията по откриване на учебната година на Колежа по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“ в Стара Загора.

В 11:00 часа заедно с други кандидат-депутати тя ще открие обновената МБАЛ „Д-р Хр. Стамболски“ в Казанлък. Цялостната реконструкция на болницата е на стойност 3,3 млн. лв. Средствата са осигурени през 2012 г. от Националния доверителен екофонд.

От 14:00 часа в залата на хотел „Мериан Палас“ в Стара Загора Лиляна Павлова ще се срещне с представители на транспортния бранш.

С постановката „Албена“ на ДТ „Гео Милев“ от 18.30 ч. ще бъде символично закрита предизборната кампания на ГЕРБ в Стара Загора.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн