Лиляна Павлова в Чирпан: Гласувайте, за да не използват нашите деца пътищата, които построихме, за напускане на България!

STZAGORA.NEТ


„Гласувайте, нека пътищата и магистралите, които построихме при управлението на ГЕРБ, да не бъдат използвани за напускане на България, от нас и нашите деца!“ – обърна се към чирпанлии водачът на листата на ГЕРБ в 27 МИР Лиляна Павлова.

„Целта ни е да насочим максимални инвестиции в региона. Младите хора да имат възможност да работят и да живеят в родните си места. Всичко това може да стане само ако имаме стабилно управление. Нека работим за развитие! При една стабилизирана икономика ще има средства за увеличение и на пенсиите, и на социалните придобивки, но не мога да застана пред вас и да обещавам милиони неизпълними неща, не е правилно!“ – каза още Павлова.

В Чирпан министърът на регионалното развитие от кабинета на Бойко Борисов поздрави събралите се симпатизанти на партията в двора на къщата-музей на Пейо Яворов, а малко преди това поднесе цветя пред паметника на поета.

На официалното представяне на листата в града присъстваха и част от кандидат-депутатите на ГЕРБ за Старозагорски регион.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн