16 отбора мерят сили в червен футболен турнир в Стара Загора

STZAGORA.NEТ
16 отбора ще мерят сили във футболния турнир на 27 и 28 септември (събота и неделя) под патронажа на Драгомир Стойнев, водач на листата на „БСП лява България” 27 многомандатен район – Стара Загора. Тимовете са разпределени в 4 групи по 4 и ще играят по системата “всеки срещу всеки”. За 1/4-финалите се класират първите два състава в класирането на всяка от групите.

Двубоите ще се играят на двата терена на спортен комплекс “Колодрума” в Стара Загора. Срещите от груповата фаза са предвидени за събота и започват в 9:00 часа, а от елиминационната – в неделя, началният час също е в 9:00 часа. Сред отборите е шампионът в националния турнир Лига България – АФК “Верея”, както и силните тимове на “Атлетик”, “Нийон”, “Флорид”, “Спортинг” и др. За победителите в турнира има специален награден фонд. В турнира ще се включат фенове на футбола от 18 до 50 годишна възраст от различни сфери: счетоводители, танцьори, предприемачи, баскетболисти, общинари, журналисти и др.

В неделя в 12:00 часа ще се състои демонстрационен мач между кандидатите за народни представители от „БСП лява България” и представители на Младежкото обединение в Стара Загора. Награждаването ще се извърши в неделя в 17:30 от водача в листата на „БСП Лява България” Драгомир Стойнев.

Спортните фенове ще имат възможността да гледат първата по рода си демонстрация на джудо и самбо, която ще направят от Спортен клуб „Недьо Ранчев” на 28 септември от 15:00 часа. Състезателите ще покажат пред старозагорци техники на открито от борбите, а похвати от бойното самбо ще демонстрират популярните спортисти Станимир Петров, Емил Сашев и др., които целят да увлекат повече фенове на джудото и самбото.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн