Атрактивна предизборна акция проведе “България без цензура” в Стара Загора

STZAGORA.NET


Първите трима кандидати за народни представители в 43-тото Народно събрание от листата на коалиция “България без цензура” в 27-ми Старозагорски избирателен район – Кънчо Филипов, Янко Янков и Мария Динева – направиха днес атрактивна агитационна акция в центъра на Стара Загора, където е и предизборната им шатра. Те раздадоха на преминаващите по главната улица старозагорци бутилки минерална вода от специална предизборна партида, на чиито етикети са отпечатани техните портрети, номерът на коалиция ББЦ в интегралната листа – 13, и символът на кампанията им – черна котка, която лидерът на “България без цензура” Николай Бареков изпрати на старта на кампанията в Стара Загора да мине пътя на конкурентите им в битката за парламентарните мандати.

“Гласувайте за нас с № 13, за да не пиете една студена вода след изборите!” – призоваха тримата кандидат-депутати. Това е и мотото на акцията им.

Водачът на листата Кънчо Филипов уточни: “Искаме да кажем, че като започнем кампания, всички започваме да се вземаме изведнъж много на сериозно. Нека да покажем, че кампания може да се прави и с усмивка, със закачка и затова се обръщаме към хората в Стара Загора да мислят за кого гласуват, за да не пият една студена вода след изборите”.

“По принцип паметта на народа е малко къса. Помним многото дни протести против правителството на БСП, знаем и как слезе правителството на Бойко Борисов – с предварително прекратяване на мандата му. И ако хората не искат това да се повтори и нещата да станат още по-зле, да гласуват за нас с номер 13″ – каза Янко Янков, областен лидер на ПП “България без цензура”.

Коалиция “България без цензура” се състои от 7 партии: „България без цензура“, Земеделски народен съюз (ЗНС), Движение „Гергьовден“, ПП „ЛИДЕР“, Български демократичен съюз „Радикали“, Съюз на свободните демократи и Партия на българските жени. На изборите за Европейски парламент коалицията се нареди на четвърто място по популярност в България след ГЕРБ, БСП и ДПС. За извънредните парламентарни избори на 5 октомври коалицията регистрира листа с 22-ма кандидати за народни представители.




#

бутон за споделяне

5 коментари on “Атрактивна предизборна акция проведе “България без цензура” в Стара Загора”

  • Петя wrote on 20 септември, 2014, 16:31

    Беше много приятно

  • Иво wrote on 20 септември, 2014, 16:32

    Успех на изборите!

  • Оля wrote on 20 септември, 2014, 16:33

    ББЦ се грижи за народа си! 

  • Даниел wrote on 20 септември, 2014, 16:35

    Трябва да помислим преди да гласуваме и да подкрепим ББЦ, защото само те могат да ни донесат промяната, която искаме.

  • Катя wrote on 20 септември, 2014, 16:51

    Много оригинално и позитивно. Браво и успех на ББЦ!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн