Лиляна Павлова: Навсякъде хората ме питат за пътища

STZAGORA.NET

“Асфалтът не се яде, но където и да отида, хората ме питат кога ще им се оправи пътят. Жителите на Чирпан не направиха изключение, оплакаха се от дупките по трасетата и от липсата на маркировка по тях, която е особено важна за безопасността на движението.” Това обобщи след срещата си с хората по улиците на Чирпан водачът на Старозагорската листа на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова заедно с вторият в листата Пламен Йорданов.

“В управленската програма на партията предвиждаме да продължи програмата ни за рехабилитиране на малките общински пътища по линия на Програмата за развитие на селските пътища, а по линия на Оперативна програма „Региони в растеж“ ще ремонтираме държавните пътища” – обясни Павлова. Средствата по Оперативна програма „Транспорт“ ще са за големите инфраструктурни проекти като магистрали.

“За нас е важно да отблокираме спрените пари от Европа и да продълъжим изграждането на подземната инфраструктура, с парите по Оперативна програма “Регионално развитие” да продължим да облагородяваме и санираме градовете. Трябва да върнем красотата и уюта на градовете” – обясни Павлова.

В рамките на посещението си в града кандидат-депутатите от ПП ГЕРБ посетиха и градския пазар, където производители и търговци изразиха подкрепата си за партията. Те поискаха от Павлова да им гарантира, че няма да се вдигат данъците и да търси възможности за привличане на инвеститори в региона, за да се разкриват работни места.





#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн