“България без цензура”: На 1 октомври КПП-тата на България ще бъдат блокирани

STZAGORA.NET
Днес в 12:00 часа се проведе пресконференция в щаба на ПП “България без цензура” в София. На нея лидерът на партията Николай Бареков съобщи решението, че на 1 октомври заради изборния туризъм и очакваните автобуси с гласоподаватели от Турция към България ще бъдат затворени КПП пунктовете.

На КПП Малко Търново ще застане водачът на листата на ББЦ в област Бургас и главен секретар на партията Стефан Кенов.

На КПП Андреево групи от доброволци за блокиране на границата ще поведат областния лидер и водач на листата на ПП “България без цензура” в Стара Загора Янко Янков и областният лидер и водач на листата на ПП “България без цензура” в Хасково Борислав Иглев.

Границите ще бъдат затворени с жива верига. Блокадата ще остане до 6 октомври. Крайно време е българските депутати да се избират от български граждани, които имат отношение към родината. Хора, на които трябва да се направят разяснителни листовки на турски език, не бива да имат право на глас. Недопустимо е в Турция да има 100 секции, а в Чикаго само една. Данните от предишните парламентарни избори сочат, че гласовете на избирателите от Турция са дали място на шестима депутати в българския парламент. След като ББЦ влезе в парламента, това ще е първото нещо, което ще се промени. България е една и ние няма да позволим да ни я вземат!, заяви областният координатор на ББЦ Янко Янков.
#

бутон за споделяне

4 коментари on ““България без цензура”: На 1 октомври КПП-тата на България ще бъдат блокирани”

  • Петя wrote on 19 септември, 2014, 22:59

    Подкрепям напълно идеята!

  • Тенгри wrote on 19 септември, 2014, 23:00

    Крайно време беше някай да спре БОСТАНите

  • Даниел wrote on 19 септември, 2014, 23:12

    Много правилно! И ние не искаме някой от Турция да определя кой да ни управлява.

  • Оля wrote on 19 септември, 2014, 23:13

    а така! 


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн