Бойко Борисов ще посети област Стара Загора в събота, 20 септември. Вечерта представят листата на ГЕРБ

STZAGORA.NET
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще посети област Стара Загора на 20.09.2014 г. (събота).

В 11:00 ч. Борисов ще присъства на откриването на детска градина „Камбанка“, на ул. „Г.С. Раковски“ 74, в централната градска част до сградата на Областната дирекция на МВР. Детската градина е построена със средства от държавния бюджет, отпуснати по време на управление на ГЕРБ.

От 11:30 ч. председателят на ГЕРБ ще открие информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова на бул. „Митрополит Методий Кусев“ 5.

В 12:30 ч. Бойко Борисов ще присъства на откриването на два нови парка в град Казанлък –„Тюлбето“ и „Розариум“, изградени по Оперативна програма „Регионално развитие“. Парк „Тюлбето“ се намира на ул. „Радецки“ 48 в град Казанлък, а парк „Розариум“ – на ул. „Стара планина“ 12.

Цветан Цветанов ще посети Област Стара Загора

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Стара Загора на 20.09.2014 г. (събота). Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ – Стара Загора Лиляна Павлова, от кмета на града и областен координатор на партията Живко Тодоров, както и от останалите кандидати за народни представители на ГЕРБ от региона.

В 10:00 часа Цветан Цветанов ще разгледа Централния общински пазар в Стара Загора, ул. „Пазарска“ № 4. Пазарът е построен по европейската програма JESSICA и е на стойност 2,8 млн. лв. В 11:00 часа Цветанов ще присъства на откриване на детска градина „Камбанка“, изградена със средства в размер на 2 милиона лева, отпуснати през мандата на управление на ГЕРБ – ул. „Г .С. Раковски“ №74.

В 11:30 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще открие офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, бул. „Митрополит Методий Кусев“ № 5. На събитието ще присъства и Ева Паунова.

В 12:30 часа Цветан Цветанов ще открие два новизградени парка в град Казанлък – парк „Тюлбето“ на улица „Радецки“ № 48 и парк „Розариум“, улица „Стара планина“ №12. И двата парка са изградени със средства, осигурени от Оперативна програма „Регионално развитие“.

Цветан Цветанов ще открие две изцяло ремонтирани детски градини в Стара Загора. В 16:00 ще открие ЦДГ № 68 „Патиланско царство“, която се намира на бул. „Цар Симеон Велики“ № 248. Втората е ЦДГ №20, ул. „Тича“ №1. В 17:00 часа Цветанов ще открие и детска ясла №3 „Маргаритка“, реновирана със средства от ЕС – бул. „Цар Симеон Велики“ №248.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. На площада пред общината на бул. „Цар Симеон Велики“ № 107 Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Стара Загора листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн