Драгомир Стойнев: Гордея се с нашата листа

STZAGORA.NET

„Гордея се с нашата листа. Тя е една от най-младите у нас. И тези хора са готови да влязат в битка. Това са амбициозни жени и мъже, които искат доброто на България” – каза в Гурково Драгомир Стойнев, водач на листата на Коалиция „БСП лява България” за Старозагорски избирателен район.

На срещата присъстваха и част от кандидатите за депутати в листата на Коалиция „БСП лява България”. Много емоционално в началото на новата учебна година, Донка Симеонова, началник на Регионалния инспекторат по образование, разказа за постиженията за образованието по време на кабинета „Орешарски”. Тя припомни, че заплатите на учителите са повишени от 1 септември т.г., при пенсиониране вече педагозите ще получават по 8 заплати, над 323 млн.лв. от европейски проекти са били инвестирани в ключови дейности в образованието, създадени са и нови 6 хиляди работни места, приета е Стратегия за висшето образование, стартирали са нови програми и т.н.

„Искам тази политика да бъде продължена не само като учител, но и като майка на две деца, искам те да учат и да останат в България” – сподели Донка Симеонова.

„Губим ценности като семейство, възпитание, родолюбие” – коментира Драгомир Стойнев. По думите му само БСП е партията, която може да поведе страната към по-добро бъдеще. Затова той призова партийните структури да бъдат максимално мобилизирани, за да има добри резултати на изборите. А за него добри означава Коалиция „БСП лява България” да е първа политическа сила. Гурковци обещаха да постигнат поне резултатите от последните местни избори.

В Николаево Драгомир Стойнев припомни последиците от управлението на ГЕРБ и страха на хората, особено на бизнеса, от връщането им на власт. „Българският народ в момента има нужда от лечение на късата памет” – добави кандидатът за народен представител.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн