АБВ Стара Загора представя листата си в понеделник с концерт на Тони Димитрова

STZAGORA.NET
Три предизборни събития в рамките на текущата кампания са подготвени от екипа на коалиция АБВ в Стара Загора (№ 14 в листата) в понеделник и вторник (15 и 16 септември). От щаба на коалицията призовават старозагорци да участват в:

1. Представяне на листата на АБВ за 27-ми Старозагорски избирателен район и концерт на Тони Димитрова на 15 септември (понеделник) от 18.30 часа. Място – пред Областната администрация, а при лошо време – в залата на Синдикалния дом.

2. След успеха на акцията “Започни с АБВ, подари книга!”, осъществена в кампанията за изборите за Европейски парламент, решихме да продължим. Затова до обяд в понеделник, 15 септември, Ви каним да донесете книги в клуба на бул. “Руски” 26. Сигурно всеки има книги, които би могъл да отдели и да зарадва някого. Може да носите и детски книжки, и класика, и поезия, и съвременни автори. Ще ги раздадем вечерта преди концерта – да не забравяме, че 15 септември е първият учебен ден.

3. Във вторник, 16 септември, от 14 часа, Ви каним на среща с председателя на АБВ Георги Първанов, президент на РБългария (2002-2012 г.).

Доведете приятели и близки, елате, за да се срещнете с нашите кандидати и заедно да ги подкрепим на старта на предизборната надпревара, да им пожелаем успех с №14!

Чакаме Ви!

АБВ – Стара Загора
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн