Прецедент за България в ЦИК, съобщи областният председател на “България без цензура”

STZAGORA.NET

Янко Янков

След като не бяха изпълнени исканията за назначаване на членове на секционни избирателни комисии (СИК) от коалиция “България без цензура” на консултациите в Община Стара Загора, предложенията постъпиха в местната Районна избирателна комисия (РИК).

“Всички се подсмихваха и си мислиха, че нищо не зависи от нас, но се оказа, че не са прави. Решаващият глас на заседанието – дали да се изпращат предложенията от консултациите в ЦИК, бе на представителя на ББЦ в РИК Весела Пейчева” – съобщи областният председател на ПП “България без цензура” Янко Янков.

“След гласуване на днешното заседание в Централната избирателна комисия не бе достигнато до решение по казуса. Това се оказа прецедент за България, тъй като крайният срок изтече и няма какво да се обжалва пред ВАС. Партиите на статуквото трябва да разберат, че колкото и да е малка, една партия винаги може да промени договореностите им. И както се казва – “И най малкото камъче може да обърне колата” – допълни Янко Янков.
#

споделяне във facebook

2 коментари on “Прецедент за България в ЦИК, съобщи областният председател на “България без цензура””

  • Tanq wrote on 10 септември, 2014, 21:13

    Браво на Весела.

  • Красимир wrote on 11 септември, 2014, 1:59

    Янко президент :D


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн