Изборите да бъдат начало на национално съгласие, призова Драгомир Стойнев

STZAGORA.NET


„Нека изборите на 5-ти октомври да бъдат начало на национално съгласие и стабилност. Стига вече препирни!” – призова в Чирпан Драгомир Стойнев, водач на листата на Коалиция „БСП лява България” за 27-ми Старозагорски избирателен район. В града на Яворов той присъства на честването по повод 70 години от Девети септември и на откриване на предизборната кампания на Коалицията.

„Девети септември е дата, която трябва да помним и почитаме заради всички, които са дали живота си, защото са вярвали, че България може да се превърне в свободна република”, каза Стойнев пред социалисти, коалиционни партньори и симпатизанти в музей „Яворов”. По думите му благодарение на техния подвиг за 45 години България от изостанала държава се е превърнала в индустриална държава с пътища, мини, топлоцентрали и т.н.

„Вярвам, че Коалиция „БСП лява България” може да даде началото на нов процес към по-светло бъдеще”, категоричен бе зам.-председателят на БСП.

В Чирпан Стойнев разговаря и с 95-годишния дядо Тройчо, който дойде да му стисне ръката и да му пожелае успех на изборите. Според ветерана, участвал в антифашистката борба и в строителството на Нова България, трябва да се работи за хората, трябва да се направи всичко възможно всеки българин да живее по-добре, отколкото сега.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн