КП “България без цензура” открива предизборната си кампания днес в Стара Загора

STZAGORA.NET
Днес – 5 септември, петък, коалиция “България без цензура” ще направи национално откриване на предизборната си кампания в Стара Загора. На него ще присъстват всички лидери на партиите в коалицията.

Лидерът на ПП “България без цензура” Николай Бареков ще посети жителите на град Раднево по случай празника на града, а след това и “Брикел” – Гълъбово.

В Стара Загора активисти и симпатизанти на КП “България без цензура” ще поднесат цветя пред Мавзолея-костница „19 юли 1877 г.“ от 17:00 ч. с шествие по ул. “Спортна” до площад “Берое”, след това по ул. “Августа Траяна”, “Отец Паисий” и бул. “Цар Симеон Велики”. Шествието ще премине по главната улица и ще поднесе цветя в парк “Пети октомври”.

В 18:00 часа е откриването на кампанията пред сградата на Община Стара Загора. На събитието ще бъдат представени водачите на листи. След което ще има спектакъл на Нешка Робева и Деси Добрева.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн