Община Стара Загора осигури специализиран транспорт за 7 души с трайни увреждания в изборния ден

STZAGORA.NET
В изборния ден за членове на Европейски парламент от Република България Общинска администрация Стара Загора осигури специализиран превоз до изборната секция на 7 избиратели с трайни увреждания. Те бяха придружени от доброволци на младежкия БЧК, които по традиция помагат на трудноподвижните хора.

Гражданите изразиха благодарност към кмета Живко Тодоров за дадената им възможност да упражнят правото си на глас.

В общо 19 избирателни секции в Стара Загора беше осигурена възможност за гласуване на хора с трайни увреждания, както и специализиран транспорт за извозването им. Предварителната зявка се приемаше на тел. 042 614 614, както и в изборния ден от от 8.00 до 16.00 часа.

В Община Стара Загора след края на изборния ден започнаха да пристигат първите членове на СИК с чувалите с изборни книжа. Създадена е отлична организация за приемането им във фоайето на административната сграда, където са осигурени места за почивка, приятна музика и освежителни напитки за хората. Близо 100 служители на общинската администрация са ангажирани с организацията и произвеждането на изборите в Община Стара Загора.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн