Избиратели напълниха палатката на “България без цензура” в Стара Загора, доброволки си дариха тениските на симпатизанти

STZAGORA.NET

“Невероятен фурор предизвика палатката на “България без цензура” в Стара Загора – съобщиха от предизборния щаб на коалицията. – Тълпи от симпатизанти се стичаха да получат материали с лика на любимеца на хората – Николай Бареков. Симпатизанти на други партии заменяха шапки за шапките на ББЦ и гарантираха гласовете си на 25 май.

За 15 минути бяха раздадени хиляди рекламни материали. Накрая нашите мили момичета, за да не оставят разочаровани нашите гласоподаватели, си съблякоха и раздадоха дори своите тениски от гърба. В същото време палатките на други партии бяха празни и никой не взимаше от тяхните материали.”

“От ясна по-ясна е победата на “България без цензура” на тези избори!” – категорични са в предизборния щаб на коалицията.

#

бутони за споделяне

1 коментар on “Избиратели напълниха палатката на “България без цензура” в Стара Загора, доброволки си дариха тениските на симпатизанти”

  • slavataner wrote on 20 май, 2014, 22:53

    Страшно много симпатизанти са изпълнили палатката на ББЦ. Такова нещо не се е виждало дори и в онези Чака-Рака изпълнения на Бареков преди години, когато беше млад и зелен. И сега си е същият, само дето не е толкова млад.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн