Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Пламен Русев: Евроизборите са проверка на състоянието на държавата

STZAGORA.NET

„Евроизборите са проверка на състоянието на държавата в момента“ – заяви днес кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Пламен Русев по време на среща с жителите на старозагорското село Малко Кадиево.

„Важно е да не позволим на 25-и май пред урните да застанат хора, на които е платено да гласуват по определен начин. Не бива бъдещето ни да е в ръцете на задкулисни играчи – апелира Русев. – По времето на управлението на ГЕРБ се начерта правилният път за развитие. Парите, които Европейският съюз ни даде, бяха вложени, за да се подобри нашият живот. Не трябва да позволяваме този свеж финансов ресурс да бъде изгубен, защото колкото по-дълго правителството, което управлява сега, бави документите по проектите, толкова повече се увеличава вероятността да останем с две нулеви години. Това ще означава само едно – безработица и задълбочаване на кризата“ – каза още кандидатът за евродепутат.

Жителите на село Малко Кадиево се съгласиха с думите на Русев, че колкото повече евросредства влизат в бюджета на Община Стара Загора, толкова по-голяма възможност има да се действа за малките населени места и за решаването на локалните им проблеми.

Кметът на старозагорското село Теньо Тенев не пропусна да подчертае и как се е променил районът по времето на управление на ГЕРБ.

„Благодарение на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров беше направен ремонт за 65 000 лева на читалището. Над 70 души пък се възползват редовно от дарението, което направи старозагорската организация на ГЕРБ – чисто нов 32-инчов телевизор, на пенсионерския клуб“ – добави още кметът Теньо Тенев.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн