Старозагорският младежки общински съвет си даде среща с председателя на старейшините

STZAGORA.NET

Каква е връзката между Общината и Общинския съвет дискутираха представители на МОС и председателят на старейшините в Стара Загора Емил Христов. Младите старозагорци се запознаха със структурата на администрацията, функциите на главните дирекции и ролята на Общинския съвет.

От думите на г-н Емил Христов стана ясно, че това са две независими институции, които съставляват местното самоуправление. Представителите на МОС показаха, че са запознати с функциите, които изпълняват общинските съветници и работата, която вършат за благото на града.

Председателят на МОС Христо Иванов обяви началото на срещата, като прочете дневния ред на редовното заседание, което провеждат младежите. Въпреки че имаше само една точка, то продължи почти два часа, през които се получи интересен диалог.

Младите старозагорци изявиха желание отново да се срещнат с председателя на старейшините, за да продължат обсъждането на по-мащабните проекти, които изпълнява Община Стара Загора, както и да обсъдят съвместни инициативи.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн