В Гълъбово се вихри общински турнир по футбол в зала

STZAGORA.NET

От началото на седмицата в спортната зала в Гълъбово всяка вечер от 17:30 часа се играят по 3 срещи от общинския турнир по футбол. Турнирът ще продължи до следващата сряда, когато е финалът.

В момента за участие са записани 9 отбора, разпределени в 2 групи. Тази година Община Гълъбово участва с 2 отбора – “Община 1″ и “Община 2″. Два нови гълъбовски отбора участват за първа година – “Кафе-аперитив Синьото” и “Боговете на Олимп”. Традиционно за участие се записаха и останалите отбори – БиЧ (”Благоустройство и чистота” Гълъбово), “Огнеборец” (Пожарна – Гълъбово), “Диамант” (отбор на ромската махала в Гълъбово), “Ремиза” и “Траките” (Стара Загора).

От изиграните срещи от понеделник до днес най-добри резултати показват “Община 1″, “Ремиза” и “Траките”.
Наградите са следните: за 1-во място – купа, флаг и 400 лева, за 2-ро място флаг и 300 лева, за 3-то място флаг и 200 лева. Ще има отличия и за най-добър вратар, най-добър нападател и най-проспериращ отбор.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн