Набират берачки на ягоди за Испания, записване до 10 януари

STZAGORA.NET
Вече много български гражданки са работили в кампаниите за бране на ягоди и са наясно както с условията на труд и заплащане, така и с изискванията към работничките. Освен опит в полската работа е необходимо кандидатките да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии, и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно, а не само в събота и неделя в личното стопанство, тъй като натоварванията са сериозни. До голяма степен това определя профила на търсените лица, както и поставя определени изисквания към физиката на работничката.

В много от стопанствата се работи в парници, където влажността и температурите са високи. Когато ягодите са на открито, жените работят под силното слънце на Андалусия.

Търсят се жени между 25 и 40 години.

Брутна заплата 39,48 Евро на ден :нето 38,08 Евро на ден след удръжките за социални, здравни осигуровки и ДОД.
Работно време: 6,5 часа на ден.
Настаняване за сметка на работодателя.
Храната е за сметка на работника.
Крайна дата на кандидатстване: 10.01.2014 г.

Интервютата ще са в периода 13–17 януари 2013 г. в гр.Хасково

Кандидатите се вписват в приложена таблица, като тези, които имат осигурителен номер или NIE (идентификационен номер на чужденец), го представят при кандидатстване.

Записвания на кандидати за сезонна работа в Испания в Д”БТ” Стара Загора ул.”Стефан Караджа”N 8, стая 102, главен експерт Панайот Донев телефон за връзка 042/697549.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн