В Гълъбово се състоя работна среща на служители по сигурността

STZAGORA.NET

В Община Гълъбово се състоя работна среща между представителите на охранителни фирми и звена по сигурността на енергийни, промишлени и добивни предприятия в региона. На срещата присъстваха служители по сигурността на ДАНС, ОДМВР – Стара Загора, Районно управление „Полиция” – Гълъбово, ТЕЦ „AES Гълъбово”, ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3”, „Мини Марица-изток” ЕАД, „Благоустройство и чистота” ЕООД – Гълъбово, “Кремък”, “Секюрити Алфа” и др.

Работната среща се провежда за първи път. Целта й е да създаде основа за по-добро взаимодействие на всички звена и служби, които работят в сферата на сигурността, и най-вече на тези в обектите от стратегическо значение за националната сигурност на Република България, както и да заостри вниманието върху потенциалните заплахи на днешното време.

Лекторите запознаха участниците в срещата с теми от сферата на организацията в работата на охранителните фирми – техника, кадри, работна среда, взаимодействие с органите на МВР и др.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн