Футболният отбор на „Ботев” Гълъбово се сдоби с фен клуб

STZAGORA.NET

Момент от записването на учредителите на Фен клуба

В Гълъбово бе учреден Фен клуб на местния футболен отбор „Ботев”.

На учредителното събрание, на което бе избрано ръководство и Управителен съвет, присъстваха повече от 30 фенове на отбора. За председател на сдружението с нестопанска цел, както ще бъде регистриран клубът, бе избран Денчо Тенев.

Фен клубът на „Ботев” Гълъбово се създава с идеята да се подобри климатът в отбора. Така феновете на „Ботев” ще могат да изискват решаването на редица проблеми. “Веднага след като излезе съдебната ни регистрация, ще поискаме среща с ръководството на футболния клуб”, каза Денчо Тенев.

На учредителното събрание присъстваха футболистите Стоян Диков и Георги Кирилов – капитан на отбора. Те разказаха на феновете, че засега проблеми в отбора няма, а това, което липсва, са няколко победи, които играчите дължат на своите фенове. В момента ръководството на ФК „Ботев” води преговори за генерален спонсор на отбора. Гостите на учредителното събрание изразиха надежда, че това ще стабилизира финансово клуба и играчите ще се съсредоточат единствено върху подготовката и представянето си.

(През уикенда „Ботев” Гълъбово спечели у дома „Ботевското” дерби с едноименния тим от Враца, който миналия сезон игра в “А” група, с 1:0. Това бе първата победа на гълъбовчани в “Б” група от началото на шампионата – бел. ред.)
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн