Кастинг за деца модели в Park Mall ще търси малки звезди от Стара Загора

STZAGORA.NET

Новата национална детска модна агенция Mini Super Models, специализирана в осигуряване на рекламни участия и моден мениджмънт на деца до 14-годишна възраст, организира кастинг за набиране на нови лица на 24 август от 14.00 ч. до 17.00 ч. и на 25 август от 17.00 ч. до 19.00 ч. в старозагорския Парк-мол.

В подвижно фотостудио и пред обектива на професионален фотограф могат да се снимат съвсем безплатно деца на възраст от 0 до 14 г., като снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на организатора и на Park Mall, откъдето ще могат да бъдат свалени от участниците след приключването на кастинга. Професионален хореограф ще се включи в безплатният семинар-демонстрация, който ще въведе малките участници в тайните на поведението на сцена и пред фотообектив. Той ще им покаже тънкостите на походката, позирането, маниерите на подиума и пред камерата.

„Всяко дете притежава уникално излъчване и индивидуален талант. Нашата цел е да открием този талант у децата и благодарение на техните вродени умения, да покажем най-доброто от тях”, казва Валентина Димитрова, хореограф към агенцията. Одобрените деца ще имат възможност да вземат участие в моден календар за 2014 г. Освен това ще имат възможност да участват в поредица от събития, видеоклипове, фотосесии, ревюта, реклами за фирми, менажирани от детска модна агенция Mini Super Models. Ще бъдат избрани и лица, които да красят различни интернет сайтове, фейсбук страници и друг вид реклами в интернет пространството. Записването за кастинга ще става и на място в посочените дни и часове. Изискванията към участниците са единствено да бъдат естествени и непринудени.

Възрастовите групи, в които ще бъдат разпределени участниците в кастинга, са 0-3 г., 4-7 г., 8-10 г. и 11-14 г. Телефонът за предварително записване и получаване на допълнителна информация е 0896 428 784, като на всички въпроси ще отговори представител на модната агенция.

Модната фиеста ще започне с атрактивно представяне на модели от колекцията на Junona kids, чийто магазин, намиращ се на първия етаж в Park Mall, е изборът на всеки родител, който държи детето му да е облечено в крак с последните трендове. Модното ревю на Junona kids ще се проведе на 24.08 от 14.00 ч.
#

сподели ме

1 коментар on “Кастинг за деца модели в Park Mall ще търси малки звезди от Стара Загора”

  • ХРИСТИЯНА ЛУКОВА wrote on 19 януари, 2017, 16:03

    Умна красива


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн