Три села в община Чирпан ще имат нова водопроводна мрежа

STZAGORA.NET

Първа копка по проект “Реконструкция/рехабилитация на водопроводната мрежа в селата Гита, Зетьово и Свобода на територията на община Чирпан” бе направена днес. Ремонтните дейности стартираха от село Зетьово.

На официалното откриване на ремонтната площадка присъстваха кметовете на общината и с. Зетьово – Кичка Петкова и Йордан Николов, както и Николай Иванов – представител на фирмата-изпълнител по проекта – „Крам Щрабаг еви МСМ” ДЗЗД.

Официален гост на събитието бе областният управител Живка Аладжова, която поздрави присъстващите и жителите на селото със стартирането на проекта.

Лека, спорна, ползотворна и успешна работа пожела на строителната фирма и кметът на Чирпан Кичка Петкова. Тя апелира за търпение и разбиране от страна на жителите, тъй като трудностите, които предстоят, ще бъдат началото на нова, съвременна водопроводна мрежа и на по-добър и лек живот.

Водосвет за спорна и успешна работа по случай откриването на строителната площадка отслужи отец Силвестър.

Кметът Кичка Петкова и Николай Иванов направиха символичната първа копка на обекта. Местни деца закичиха всички служители на фирмата с по китка здравец.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн