Община Чирпан: Откриха първата стрийт фитнес площадка в града

STZAGORA.NET

И Чирпан се сдоби със стрийт фитнес площадка. Спортното съоръжение бе осветено от отец Георги и официално открито от зам.-кмета на Община Чирпан Анита Кондарева. Сред официални гости на мероприятието бе и Началникът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Стоян Колев.

След официалната част публиката наблюдава спортната демонстрация на ученици, към които се присъединиха по-късно и възрастни привърженици на спорта.

Специален подарък получиха инициаторите. Екипът на ремонтната група към Междуучилищен център Чирпан ги изненада с щанга, която да поставят на предназначеното на нея място на спортната площадка.

Идеята за стрийт фитнес площадката е на четири момчета от града, които са имали нужда от място, на което да тренират. Те споделят предложението си с кмета на Чирпан Кичка Петкова и тя, заедно със съдействието на РС ПБЗН Чирпан и сръчните служители на Междуучилищния център, осъществява желанието им. Днес вече в града има открит фитнес, в който всички желаещи могат да тренират свободно по всяко време и напълно безплатно, за което са благодарни и доволни всички любители на спорта – малки и големи.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн