В Гълъбово откриха традиционния Общински турнир по футбол в зала

STZAGORA.NET

Снощи в спортната зала на Гълъбово бе официално открит Общински традиционен турнир по футбол на малки вратички. Старт на спортното събитие даде зам.-кметът на общината Димитър Василев.

Пред феновете на футбола в залата се проведоха 3 срещи. Първи премериха сили отборите на общинската фирма „Благоустройство и чистота” – „БИЧ“ и „Георгиев Ауто“. „БИЧ“ наниза във вратата на съперника си цели 7 гола, а получи обратно само един.

Втората среща беше между отборите на Община Гълъбово – „Община“ и „Анонимни“, завърши 6:2. „Траките“ (Стара Загора) и „Колос“ (кв. “Митьо Станев” – Гълъбово) пък приключи с хандбален резултат – 11:1 за „Траките“.

Тази година в турнира участват общо девет отбора – „БИЧ“, „Траките“, „Огнеборец“, „Колос“, „Георгиев Ауто“, „Община“, „Ремиза“, „Тополите“ и „Анонимни“. Футболните срещи се провеждат по 3 всяка вечер от 17:30 часа в зала „Енергетик”.

Тази вечер са полуфиналите, утре (сряда) ще е срещата за III-то и IV-то място, а финалът е насрочен за същата вечер от 19:00 часа.

Наградният фонд е купа, флаг и 350 лв. за първо място, флаг и 250 лв. за второ място и флаг и 150 лв. за трето място. Отличия ще има за най-добър вратар и най-добър нападател.

Традиционният турнир по футбол на малки вратички в Гълъбово е с вече над 20-годишна история. Едно от най-интересните спортни мероприятия за годината в града на енергетиците предстои да се случи на 8, 9 и 10 март – Международният турнир по борба за момчета свободен стил „Злати Динев Ройдев”. Той е включен и в календара на FILA (Международната федерация по борба).
*

spodelime.com

1 коментар on “В Гълъбово откриха традиционния Общински турнир по футбол в зала”

  • фен на футбола wrote on 20 февруари, 2013, 11:07

    а знаете ли че отбора на ремиза играха полуфинала с нередовен играч


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн