Кметът на Гълъбово Николай Тонев е на срещи в Европарламента заедно с проф.Кръстьо Петков и защитника по делото му адв.Татяна Дончева

STZAGORA.NET

Николай Тонев

Кметът на Гълъбово Николай Тонев заедно с група общинари и членове на Комитет за защита на местните общности (КЗМО) започнаха своето посещение в Брюксел със срещи в Европейския парламент и Комитета за регионите, съобщиха от пресцентъра на община Гълъбово.

Николай Тонев и Янка Петрова – председател на Общинския съвет, са придружени от проф. Кръстьо Петков, председател на Комитета за защита на местните общности (КЗМО) и адвокат Татяна Дончева, защитник по делото, за да информират брюкселските институции за делото срещу общинарите в Специализирания наказателен съд – София, за обвинение в създаване на организирана престъпна група.

В Брюксел общинарите от Гълъбово провеждат срещи и консултации за работата по европейски програми за развитие на регионите.

В европарламента българската делегация се срещна с депутатите Ивайло Калфин, Слави Бинев, Илияна Йотова, както и с експерти от Англия и Гърция, работещи в обслужващите звена на парламента. В България предварително такива разговори са проведени с Евгени Кирилов и Станимир Илчев.
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн