Коледа незабравима и в Чирпан ще има – с греяно вино за родителите и мляко с какао за децата

STZAGORA.NET
Коледен празник за деца и възрастни подготвя Община Чирпан на 13.12.2012г. (четвъртък) от 17.00 часа на градския площад.

Тематичен базар ще подредят ученици от местните училища с ръчно изработени картички, играчки и сурвачки.

Под звуците на коледни песни и звънци кметът на общината Кичка Петкова ще запали светлините на голямата елха и коледната украса на площада.

Изненада за всички деца ще бъде освен традиционната вече къщичка на дядо Коледа и самият белобрад старец, който ще пристигне на площада със своята вълшебна шейна.

Идеята на Община Чирпан е да се съберат повече жители и гости на града и да се отбележи наближаването на големия християнски празник Рождество Христово. Това ще стане с топло мляко с какао за най-малките, а за възрастните посетители – с греяно вино. За да се усетят типичния вкус и ухание на Коледа – канелата, ще помогнат членовете на пенсионерските клубове в Чирпан, които с много любов и старание ще приготвят домашни сладки и други лакомства.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн