Устата откри Чирпан… със сладоледи „Магнум Чи-чи”

STZAGORA.NET

*

На 15 септември на площад „Съединение” в Чирпан гостува Иван Динев-Устата. Той бе водещ на Чирпан Фест 2012, който се организира от “Нестле България” АД със съдействието на Община Чирпан.

На площада в събота, въпреки променливите метерологични условия, се събраха стотици деца, младежи и възрастни, за да се позабавляват с Устата.

Официални гости на феста бяха кметът на община Чирпан Кичка Петкова, Никола Манев – световноизвестен художник и почетен гражданин на град Чирпан, както и Мъжът на годината 2012, спасителят от АМ „Тракия” – Стефан Стойчев.

Приветствие към съгражданите си поднесе кметът на Чирпан Кичка Петкова.

Минути преди да започне същинският фест, Кичка Петкова приветства присъстващите и благодари на “Нестле България” за уникалното шоу и забавление, което поднесоха на чирпанската публика. Пожелания за приятни мигове отправиха след нея и другите гости.

Чирпан Фест 2012 започна с музикални изпълнения на Устата. След него с песен се представиха и чирпанските таланти Анелия Кроснева и Александра Костадинова, както и Силвия Георгиева.

Чувствени и пламенни танцови стъпки показаха двойките от Клуба по латиноамерикански и спортни танци „Загора Данс 2005”. С огнени изпълнения блеснаха и двойките от Клуб по спортни танци „Денс Юник”.

Въпреки че времето беше облачно и мрачно, не липсваха желаещи за първото състезание в съботното дерби. Седем лакомници се бориха за „голямата награда” на Нестле – една дузина сладоледи „Магнум Чи-чи”. И… наградата спечели Мелани, която първа успя да схруска сладкия “Чи-чи”. Останалите смелчаци получиха по още два “Магнум”-а, които да споделят със свои приятели.

В тричасовия фест организаторите бяха подготвили и караоке състезание по творчеството на Устата. Двама кандидат-певци пяха песните Байла Морена и Куба Либре. Тъй като и двамата бяха еднакво добри в своите изпълнения, се наложи да изпеят в дует отново Байла Морена, като след това аплодисментите на публиката определиха победителя.

Наградите обаче продължават. Още една дузина сладоледи очакват своя притежател в сградата на Община Чирпан. Единственото условие е желаещите да снимат лицето си в картонения профил на Устата, разположен до сградата на Общината, след което да качат снимката на страницата му във Фейсбук: Ustata (official). Специално жури в петък (21.09.2012 г.) ще определи победителя, който ще получи дузина от сладоледено изкушение – „Магнум Чи-чи”.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн