Националният фенклуб “Берое” – с ново ръководство

STZAGORA.NET

Сдружението с нестопанска цел “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” проведе отчетно-изборно събрание снощи в зала 2 на хотел “Железник” в Града на липите, поетите, правите улици и “Берое”. На заседанието бе направен отчет за дейността на фенклуба в първите 8 месеца от годината, бяха освободени от длъжност и отговорност досегашните членове на Управителния съвет на фенклуба, както и бяха избрани нов председател и нов Управителен съвет.

Около 40 привърженици на “Берое” присъстваха на заседанието. По точка 1 от дневния ред те изслушаха и приеха отчета на сдружението към днешна дата, като бяха коментирани разходите и приходите до този момент.

По точка 2 се пристъпи към освобождаване от длъжност и отговорност на досегашния председател и Управителен съвет, като привържениците благодариха за работата им до момента.

За нов председател бе избран Александър Мечев, който е част от фракцията Rakia Power Beroe. В новия Управителен съвет влизат още Красимир Ончев (служител в ТЕЦ “Марица-изток 2″, част от фен фракцията, създадена в електрическата централа, фен на “Берое” от дете и горд баща на бероец, част от Varna Group), Дончо Христов (фен на фракция Green Legion), Таньо Георгиев (фен фракция Ultras Beroe) и Йордан Боев (фен на фракция CP12).

След официалната част в точка “други” бяха дискутирани актуални теми около клуба и фен организацията, както и бъдещи идеи за нея. Бе обсъдена възможността агитката да се премести в нов сектор, как да бъдат организирани пътуванията за гостуванията на “Берое”, както и идеи за популяризация на Зелената идея.

Новото ръководство на фенклуба е убедено, че трябва да се загърбят всякакви стари вражди и търкания между привържениците на тима и да се работи заедно за силен фенклуб и здрава подкрепа. Като част от първите си действия новият Управителен съвет подготвя срещи с ръководството на клуба, с играчите, както и с местните институции в лицето на община, полиция, областна администрация и др.
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн