Два старозагорски сайта обявяват общо информационно-рекламно пространство

STZAGORA.NET
Водени от разбирането, че обединението е по-добро от разделението и че общото действие е за предпочитане пред индивидуалните усилия, двата най-посещавани старозагорски сайта – STZAGORA.NET и STARA-ZAGORA.ORG – създават общо информационно-рекламно пространство. Най-важните новини, публикувани в тях, ще достигат всеки ден до повече от 6000 читатели, които преглеждат над 20 000 пъти публикациите. Това е сериозна по обем аудитория, която заслужава да бъде отлично информирана за събитията в Стара Загора и региона.

Пряка полза ще имат и нашите рекламодатели, чиито послания ще достигат до значително повече техни потенциални клиенти на значително по-ниска цена (вижте тарифата тук).

С нашата обединителна инициатива се надяваме да отворим нова страница в историята на старозагорските медии, сред които все повече натежава делът на електронните издания. Както и да потвърдим правилото, че съединението прави силата.
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн