В неделя – нова арт-инициатива на “Различният поглед” в парк Аязмото

STZAGORA.NET
На 12-ти август (неделя), Деня на младежта, Младежкият информационно-консултантски център “Различният поглед” (www.mikc.razlichniatpogled.org) организира безплатна арт-инициатива, посветена на съвременното изкуство и свободното време на поляната западно от игрищата за бадминтон в парк Аязмото.

От 20:00 часа ще се проведе джем сешън с местни музиканти и доброволци, като паралелно ще текат две арт–ателиета:
* Рециклиране и трансформиране на стари дрехи – за деца и младежи
* Уъркшоп “Улични изкуства”, воден от английските доброволци на Сдружение „Различният поглед”. Те ще демонстрират пой, девил стикс, стаф, жонглиране и други циркови техники.

От 21:30 часа, с падането на вечерта, “Кино без граници” ще представи филма “Exit thorugh the gift shop”, дело на графити артиста Banksy, разказващ историята на французина Тиери Гета, който е обсебен от манията си за street art.

Клуб “Зараза” към Сдружение “Самаряни” ще се включи в инициативата с информационна кампания и раздаване на материали по темата репродуктивно здраве и превенция на ХИВ/СПИН.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн