С летен концерт на талантите на България стартират горещите разпродажби в Парк-мола в Стара Загора

STZAGORA.NET
На 7 юли от 18.00ч. гостите на Парк-мола ще посрещнат на сцената големите таланти на България. Специално за да обявят старта на летните разпродажби, в търговския център ще гостуват Метин Енимехмедов – танцьорът-артист, чиито изпълнения винаги удивляват публиката, Виктория Цанкова – “малката Тина Търнър”, и победителката – Кристина Арабаджиева.

Звездите от телевизионния екран са приготвили репертоар с най-атрактивните си изпълнения, с които успяха да грабнат журито и цялата аудитория. В допълнение специално участие в концерта ще имат и хип-хоп момичетата от старозагорската сила The Scary Shadowzzz, които също стигнаха почти до финала на популярното телевизионно предаване.

Концертът ще даде официалното начало на летните разпродажби, които започват в магазините на Парк-мола от месец юли. Всяко лято периодът на разпродажбите е любимото време за пазаруване на старозагорци и посетители от целия регион, които не пропускат да си купят дрехи, обувки и аксесоари, провокирани от ниските им цени.

Наред с големите намаления и специалния концерт, домакините от Park Mall са приготвили за клиентите си още изненади. От 2-ри юли всеки, който пазарува на минимална стойност 20 лв. от летните разпродажби, ще може да участва в томбола, даваща му шанс да спечели ваучер за почивка към мечтана дестинация на стойност 1000 лв., осигурен от Алфатур.

В разгара на лятото Park Mall слага началото и на друга атрактивна кампания – Сладоледена епоха. Търговският център ще раздаде 15 000 сладоледа през горещия месец. Условието за получаване на безплатен сладолед е клиентът да покаже касова бележка за консумация от заведенията в зоната за хранене или кафенетата на минимална стойност от 10 лв.

За футболните фенове емоциите също ще продължат, защото в централния форум на Park Mall в началото на месеца ще се разположи “Танго 12″ – официалната топка на Евро 2012. 3-метровият макет ще пристигне в Стара Загора веднага след първата си поява в София и жителите и гостите на града ще могат да се снимат за спомен пред атрактивното съоръжение.

Така юлските горещини ще бъдат по-лесно поносими, по-забавни и по-изгодни в Park Mall.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн