Валентин Вълчев оглави Федерацията на миньорските синдикати

STZAGORA.NET
Лидерът на КНСБ в „Мини Марица-изток” ЕАД инж. Валентин Вълчев е избран за председател на Федерацията на независимите синдикати на миньорите. Той е получил 131 гласа при 135 присъствали на Седмата отчетно-изборна конференция на федерацията в София.

Инж. Вълчев е завършил магистърска степен в Техническия университет в София, специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника», има специализации по организация и управление на бизнеса и индустриални отношения. В „Мини Марица-изток” работи от 1980 година.Със синдикална дейност се занимава от 1999 година, от 2005 година е председател на Фирмената синдикална организация на КНСБ в дружеството, а от 2007 година е зам.-председател на ФНСМ.

Като основни цели инж. Вълчев си поставя поддържане на диалог с работодателите и правителството, запазване на социалния мир и социалните придобивки за работещите.
*

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн